Selecteer een pagina

Ook zo genoten van deze zomer? 

Het fijne van vakantie vind ik dat ik uit de bestaande structuur kan stappen; even geen vaste tijden, afspraken of verantwoordelijkheden. Heerlijk! En juist veel beweging, rust, ontspanning, loslaten. Zoals bij een yogales, zeg maar ?.

Wat het mij oplevert, is dat er ruimte komt voor vragen als “wat wil ik graag”, “wat past bij mij”, “wie ben ik zonder dat ik een bepaalde rol moet vervullen”. Eigenlijk zonder er over na te hoeven denken.

In mijn persoonlijke leven zijn er enkele duidelijke veranderingen ontstaan; ik heb ontslag genomen van mijn (partime-)baan, en ga beginnen met de opleiding tot leefstijlcoach. Dat is een tamelijk nieuw beroep, waarbij ik een duidelijke link zie met mijn ervaringen met yoga.

Bij het beoefenen van yoga stappen we ook uit onze vaste gewoonten. We bewegen en ademen totaal buiten onze patronen. Dat kan aanvankelijk onwennigheid geven, maar zet onbewust ook aan tot nieuwe ontwikkelingen. We schudden onszelf als het ware even op.

Doe je mee?

Je vindt alle info over lesdata, locaties, tijden, kosten en inschrijven op yogavoormannen.com/#Yogalessen